PROMOTIELES   (EXAMEN)  VRIJDAG 17 T/M DONDERDAG 23 DECEMBER 2021

De volgende promotielessen staan gepland voor vrijdag 17 t/m donderdag 23 december. Dit gebeurt in de reguliere lestijd.
De benodigde inschrijfformulieren worden uitgereikt aan de hiervoor in aanmerking komende leerlingen.
Deze brieven dienen uiterlijk te worden ingeleverd op vrijdag 10 december. Wisselen van promotie dag kan enkel in overleg.
PROEFEXAMENS:  van 15 t/m 30 november (tijdens de eigen les)

BANDEXAMENS
Voor wie:  Leden vanaf oranje band en/of vanaf 13 jaar
Datum:  Zondag 20 december
Aanvang:  10:00 uur
Locatie:  Gymzaal KPO Basisschool Joseph  >  Norbartlaan 36, 4702 AX  Roosendaal

Denkt u er aan om het inschrijfformulier in te vullen & tijdig in te leveren?!


Maandag, Etten-Leur

Dinsdag, Bergen op Zoom

Dinsdag, Roosendaal

Woensdag, Roosendaal

Woensdag, Wouwse Plantage

Woensdag, Bergen op Zoom

Donderdag, Roosendaal

Vrijdag, Etten-Leur

Vrijdag, Roosendaal


ALLE TECHNIEKEN OP HET YOUTUBE-KANAAL VAN JUDOBOND NEDERLAND

TECHNIEKEN DOOR LERAREN VAN DE KODOKAN IN TOKYO


DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER PROMOTIELES

De formulieren worden deze week uitgedeeld of per e-mail toegestuurd als betreffende leerling niet in de les aanwezig was. Mocht u het inschrijfformulier zijn kwijtgeraakt dan kunt u hieronder een exemplaar downloaden. Kiest u het formulier van de reguliere lesdag van uw kind.

HEB JE ALLE KYU GRADEN BEHAALD?

Dan ga je verder met de dangraden! Een danexamen leg je niet af binnen je eigen club en/of bij je eigen leraar. Om een danexamen te mogen doen moet je tenminste een jaar in het bezit zijn van je bruine band. Tevens moet je drie jaar lid zijn van de Judobond Nederland. Als jouw trainer (judoleraar B) vindt dat je in aanmerking komt kan de aanvraag voor een danexamen plaats vinden. Het examen voor 1e, 2e en 3e dan vindt plaats in het district, voor ons geldt dat dit in op dit moment in Gilze is. Hogere dangraden worden landelijk beoordeeld, op dit moment in Wijk bij Duurstede.

Om je goed voor te bereiden op een danexamen is het noodzakelijk om eens te gaan kijken als er examens zijn. Naast alle technieken (nage-waza & ne-waza) doe je het onderdeel kata (nage-no-kate / katame-no-kata / gonosen). Je kunt hiervoor vrijstelling krijgen als je wedstrijden doet en 100 punten weet te verzamelen.

Meer informatie bij de judoleraar.