PROMOTIELES   (EXAMEN)  25 T/M 31 MAART 2021

De volgende promotielessen staan gepland voor donderdag 25 t/m woensdag 31 maart. Dit gebeurt in de reguliere lestijd.

De benodigde inschrijfformulieren worden begin maart uitgereikt aan het einde van de les aan de hiervoor in aanmerking komende leerlingen.
Deze brieven dienen uiterlijk te worden ingeleverd op 18 maart. Wisselen van promotie dag kan enkel na schriftelijk overleg.

Vanwege de corona maatregelen zijn toeschouwers vooralsnog niet welkom deze keer.
Over wijzigingen binnen de opgelegde maatregelen ten aanzien van bezoek wordt u op de hoogte gebracht.


Denkt u er aan om het inschrijfformulier in te vullen ook weer in te leveren!


DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER PROMOTIELES

Mocht u het inschrijfformulier zijn kwijtgeraakt dan is hieronder binnenkort een exemplaar te downloaden.
Kiest u het formulier van de reguliere lesdag van uw kind.

HEB JE ALLE KYU GRADEN BEHAALD?

Dan ga je verder met de dangraden! Een danexamen leg je niet af binnen je eigen club en/of bij je eigen leraar. Om een danexamen te mogen doen moet je tenminste een jaar in het bezit zijn van je bruine band. Tevens moet je drie jaar lid zijn van de Judobond Nederland. Als jouw trainer (judoleraar B) vindt dat je in aanmerking komt kan de aanvraag voor een danexamen plaats vinden. Het examen voor 1e, 2e en 3e dan vindt plaats in het district, voor ons geldt dat dit in op dit moment in Gilze is. Hogere dangraden worden landelijk beoordeeld, op dit moment in Wijk bij Duurstede.

Om je goed voor te bereiden op een danexamen is het noodzakelijk om eens te gaan kijken als er examens zijn. Naast alle technieken (nage-waza & ne-waza) doe je het onderdeel kata (nage-no-kate / katame-no-kata / gonosen). Je kunt hiervoor vrijstelling krijgen als je wedstrijden doet en 100 punten weet te verzamelen.

Meer informatie bij de judoleraar.