LIDMAATSCHAP

Het is voor iedereen toegestaan om een GRATIS PROEFLES te volgen.
Meerdere proeflessen zijn ook mogelijk in overleg. Wanneer je besluit om verder te gaan met JUDO of JIU-JITSU vul dan het inschrijfformulier online in. Extra proeflessen worden in rekening gebracht in combinatie met het inschrijfgeld en de contributie tot aan de volgende betalingsdatum.

Het contributiebedrag is gebaseerd op een jaarbedrag en dient altijd vooraf te worden voldaan. Men kan er voor kiezen om het in twee of vier termijnen te betalen.
De contributiebedragen kunt u vindt u op het tabblad "tarieven".

Een factuur met betaalverzoek (link) voor het inschrijfgeld en de periode tot het eerstvolgende betalingsmoment/incassodatum wordt u na online aanmelding toegezonden per e-mail/whatsapp. Na deze eerste betaling worden uw bankgegevens verwerkt en gecontroleerd. Daarna wordt u toegevoegd aan de automatische incasso. Wanneer de incasso niet slaagt ontvangt u een factuur voor het contributiebedrag welke opgehoogd zal worden met administratiekosten.

Mocht u kiezen om de contributie te betalen per factuur dan is dat uiteraard ook mogelijk.
Administratiekosten per factuur zijn € 3,00.

CONTRIBUTIE PERIODE   &   BIJHORENDE BETALINGSMOMENTEN / INCASSO DATA  2020
3e betaaltermijn  >  In verband met de corona pandemie verloopt de contributiebetaling deze periode voor sommigen via een factuur in plaats van de incasso. Dit heeft te maken met het bevriezen van de contributie in de tweede betaaltermijn en de verschillende aanwezigheid van de leerlingen.
4e betaaltermijn  >  donderdag 1 oktober 2020

CONTRIBUTIE PERIODE   &   BIJHORENDE BETALINGSMOMENTEN / INCASSO DATA  2021
1e betaaltermijn  >  maandag 4 januari 2021
2e betaaltermijn  >  donderdag 1 april 2021


Contributie 2019
PDF – 51.9 KB 577 downloads