#CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2024

Gepubliceerd op 30 januari 2024 om 08:40

Beste leden,

Het is met veel plezier dat wij jullie willen uitnodigen voor de jaarlijkse Clubkampioenschappen, die dit jaar zullen plaatsvinden op zondag 10 maart 2024. Dit belooft een opwindend en competitief evenement te worden, waarbij onze judoka's de kans krijgen om hun vaardigheden te tonen en te strijden voor de felbegeerde titel van CLUBKAMPIOEN.

Enkele belangrijke details :

  • Datum: Zondagochtend 10 maart 2024
  • Tijd: Aanvang van het toernooi is om plusminus 09:30 uur (graag eerder aanwezig zijn voor aanmelding en warming-up)
  • Locatie: Gymzaal Basisschool Joseph, Norbartlaan 40 in Roosendaal
  • Inschrijfgeld:  € 6,00

    We moedigen alle leden aan om deel te nemen, ongeacht het niveau. Het is een geweldige kans om de judogemeenschap binnen onze club te versterken, nieuwe vriendschappen te sluiten en bovenal plezier te hebben. Gelieve je uiterlijk 2 maart  aan te melden voor deelname aan de Clubkampioenschappen door onderstaand formulier in te vullen.


RANDORI PUNTEN
Evenals bij het Sinterklaastoernooi zullen we punten toekennen aan de wedstrijden die meetellen voor de randori competitie. Gewonnen wedstrijden leveren 10 randori punten op, en een verloren wedstrijd 5 randori punten. Deelname aan de clubkampioenschappen is eveneens 10 punten in het randori klassement. Scoreformulieren worden uitgedeeld tijdens de lessen na 10 maart. Het is waarschijnlijk lastig om dit direct te doen, maar mochten we dit alsnog voor elkaar kunnen krijgen dan laten we dat natuurlijk niet na.


INSCHRIJFFORMULIER

Aanmelden vóór 2 maart 2024We hopen op heel veel deelnemers en een dag vol sportiviteit & succes.
Mochten er vragen zijn of heb je assistentie nodig, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Laten we er samen een geweldig judo-evenement van maken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.