WORSTENBROODJES-ACTIE:  HEROES FOR HEROES

16-12-2019, 10:45 uur  >  Update:  De bestelling naar de bakker is gedaan. Bestellen is niet meer mogelijk.

Een bedrag van   € 91,30   wordt gedoneerd aan Heroes for Heroes.

Stichting Heroes for Heroes is in 2011 ontstaan door een club enthousiaste vrijwilligers. Het streven: jong en oud op de fiets krijgen om een mooi bedrag op te halen voor lokale en regionale instanties & goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan. En zo staat op zaterdag 11 januari 2020 voor de 9e keer de indoor cycling marathon op de Bergse evenementenkalender.

De intensieve, uitputtende indoor cycling marathon symboliseert voor Heroes for Heroes het gevecht dat kankerpatiënten vaak dagelijks en maandenlang leveren in de strijd voor leven of dood. In de sport zijn er veel sporters die maandenlang alles geven/alles opzijzetten om de finish te halen, maar ondanks al die inspanningen de finish nooit halen. Helaas geldt dit ook voor velen die, ondanks hun zware gevecht en opofferingen, de strijd tegen kanker niet kunnen winnen. Tijdens Heroes for Heroes staan zij hierbij stil en inspireren en motiveren jong & oud om te fietsen als ware helden en daarmee zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. De fietsende Heroes geven alles voor alle Heroes die het gevecht tegen kanker zijn aangegaan, aangaan en nog zullen aangaan.

Sportschool IKIGAI  gaat door middel van een worstenbroodjes actie geld inzamelen om een van de goede doelen te steunen. De bedoeling is dat alle leden proberen zoveel mogelijk zakken met worstenbroodjes (zes stuks) te verkopen aan familie, vrienden en bekenden. Hiervoor krijgen zij vanaf 6 december) een invullijst mee na afloop van de training. Deze lijst wordt u ook via e-mail opgestuurd zodat u thuis eventueel extra lijsten kunt uitprinten. Lever uw bestelling uiterlijk 15 december in via het bestelformulier zodat de bakker op tijd aan de slag kan met alle bestellingen. In de week voor Kerstmis (tijdens de examens) worden ze aan u uitgeleverd.
Met behulp van uw bestellijst weet u dan aan wie en hoeveel stuks u weer uitlevert. De worstenbroodjes zijn vers gebakken en kunnen dus worden ingevroren. Voor de betaling van het aantal zakken worstenbrood x € 6,50  stuur ik u na inlevering van uw bestellijst een betaalverzoek via WhatsApp of e-mail.

UITLEVERING
Bergen op Zoom  >  woensdag 18 december (16:00 - 18:00 uur)
Roosendaal  >  donderdag 19 december (17:00 - 19:30 uur)
Etten-Leur  >  vrijdag 20 december (16:00 - 17:45 uur)

Voor degene die de meeste worstenbroodjes verkoopt ligt er nog een leuke prijs te wachten.

De opbrengsten van Heroes for Heroes gaan naar de volgende aan de ziekte kanker gelieerde doelen:
- Roparun (team 188 Maak een vuist);
- Stichting Ankie;
- Hospice De Markies;
- Make a Wish;
- Vrienden van Amphia.


HET HEROES PROGRAMMA: ZATERDAG 11 JANUARI 2020   (LINK NAAR WEBSITE)

HEROES for HEROES kids: 
10.30 uur – 11.45 uur
   |  leerlingen basisscholen (2 rondes)


HEROES for HEROES volwassenen:
(indoor cycling marathon)
11.45 uur – 12.00 uur
   |   Opening
12.00 uur – 20.00 uur   |  8 Clinics van ± 50 minuten


HEROES lounge:
17.30 uur – 24.00 uur  | 
pasta buffet  |  
veiling en loterij  |  afterparty, vanaf 20.00 uur

HEROES locatie:
Het Cultuurgebouw van Regionale Scholengemeenschap ‘t Rijks

is op zaterdag 11 januari 2020 voor 1 dag een ware indoor cycling arena.