DIRECT NAAR ONLINE VERKOOPPAGINA'S

GROTE CLUBACTIE 2021

Sportschool Ikigai neemt dit jaar deel aan de Grote Clubactie om een bedrag aan onze spaarpot toe te voegen voor nieuwe judomatten. De oudste matten zijn al flinke tijd aan vervanging toe en het is belangrijk om veilig te kunnen sporten op kwalitatief goede en schone matten. Daarom is vorig jaar besloten om mee te doen met de Grote Clubactie. Alle leden krijgen een verkoopboekje om ten minste één lot te verkopen. Dit kun je doen aan je ouders, partner, familie, vrienden, buren of bijvoorbeeld huis aan huis. Om het iedereen eerlijke kansen te geven (veel clubs doen mee aan deze landelijke actie) mag niet eerder gestart worden met de verkoop dan op zaterdag 18 september. Gedraag je dus sportief en begin écht niet eerder. Kopers geven een eenmalige machtiging waardoor de kinderen niet met geld over straat hoeven. Het lotnummer krijgen zij digitaal op hun bankafschrift dus de verkoper hoeft niet terug.

Er is ook de mogelijkheid om een SUPERLOT te verkopen. Dit is een vorm van mini sponsoring. De koper hiervan schaft 50 loten ineens aan en heeft daarmee een grotere winkans op onder andere de hoofdprijs van honderdduizend euro. De koper heeft bovendien de mogelijkheid om zakelijke publiciteit te krijgen op de website en social media. Ken jij iemand die Sportschool Ikigai nieuwe judomatten gunt? Bovendien maken we als sportclub kans op € 5000,- als we een of meerdere superloten verkopen.

De Grote Clubactie heeft alleen winnaars. De mensen die een lot kopen zijn direct sponsor van de sportclub van de verkoper, bovendien doen zij mee in de loterij om diverse mooie prijzen. De verkoper draagt een steentje bij aan het doel van de sportclub en bij elke tien verkochte loten aan zijn/haar eigen spaarpot. De sportclub ontvangt door de bijdrage van enthousiaste leden en sponsoren een bedrag om iets te doen voor haar leden. En de Grote  Clubactie kan met behulp van alle clubs die meedoen nog leukere prijzen aanbieden in de volgende jaargang.

Online Verkoop via persoonlijke QR Code
De persoonlijke QR codes worden vanuit de Grote Clubactie verstuurd vanaf zaterdag 18 september. Dit is de dag van de officiële start van de actie. Je persoonlijke QR code staat op je verkoopboekje. Wie een extra boekje wil, een nieuwe QR Code sticker of de link om je verkooplink online te plaatsen mag mij een WhatsAppje sturen op: 06-19902812  Ik maak het dan zo snel mogelijk in orde.

Handige tip Print jouw code op een strijk transfer en strijk deze op een oud t-shirt. Succes gegarandeerd!!

Doe mee en steun je club !

Als jij ook één of meerdere loten verkoopt krijg je een leuke oorkonde van de judoschool.
De TOP 5 VERKOPERS van Sportschool IKIGAI krijgt een prijs.


HULP VIDEOS GROTE CLUBACTIE